over ons

Mark Leenderts

Eigenaar

Ik heb ondertussen al 12 jaar ervaring op glasgebied. Ik vind het leuk om onderweg te zijn en met de klant in contact te staan. Glas inmeten, planningen maken en klanten adviseren over duurzame oplossingen is waar ik mij het liefste mee bezighoud.

.

Mari Leenderts

Eigenaar

Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam als allround-glaszetter. In al die tijd heb ik nog nooit een raam met tegenzin gezet. Ramen plaatsen doe ik met een lach. Als ik mag kiezen plaats ik het liefst kleine ruitjes. Maar ook voor de grote ramen draai ik mijn hand niet. 

Wij zetten al 30 jaar glas met perfecte service.

Onze Geschiedenis

Glaszettersbedrijf Leenderts is opgezet in 1985 door Mari Leenderts in Sint Oedenrode, in het midden van gemeente Meierijstad. Sinds twaalf jaar is Mark Leenderts mede-eigenaar geworden. 

Onze Visie

De visie van Glaszettersbedrijf Leenderts is glashelder: Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Iedere situatie is uniek. Hoe kunnen we uw glas-idee creatief, uniek en technisch realiseren? 

Naast diverse diensten biedt ons bedrijf ook een aantal producten. Zo verzorgen wij kwaliteit van a tot z. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We meten dit persoonlijk bij u in. Samen met u kijkt Glaszettersbedrijf Leenderts naar de beste oplossing op glasgebied.

Onze medewerkers

Met een klein team werken wij aan de grootste projecten.

Mark Leenderts

Eigenaar & Allround glaszetter

Mari Leenderts

Eigenaar & Allround glaszetter

Joep Langenhuizen

Allround glaszetter

Tevreden Klanten

Wij kwamen thuis na een gezellige avond toen we zagen dat er was ingebroken. De raam naast de voordeur was kapot. Na telefonisch contact met Mari werd er twee uur later noodglas geplaatst. Een week later zat er een mooie nieuwe ruit in, netjes afgekit, met nieuw glaslatten

Marjo, Eindhoven

Onze achter- en voordeur waren nog voorzien van enkel glas. Na een scherpe offerte werden deze vakkundig vervangen door Mark waarbij we zijn overgestapt op HR++. De glaslatten zijn mooi en het lijkt of het altijd zo is geweest. 

Tamara, Sint Oedenrode

Laat u persoonlijk adviseren

Glas & Service op maat